Anne ve üç çocuğu karbonmonoksit gazından etkilendi

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen anne ve üç çocuğu hastaneye kaldırıldı. Ailenin geçen yıl da karbonmo

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen anne ve üç çocuğu hastaneye kaldırıldı. Ailenin geçen yıl da karbonmonoksit gazından etkilendikleri ifade edildi.

Sakarya'da etkili olan rüzgar soba zehirlenmelerine neden oldu. Maltepe Mahallesi 454. sokaktaki evlerinde yaşayan Fadime Tur (30) ile çocukları Firdevs (9), Zeliha (7) ve Zeynep Nisa (2), sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilendi. Sabah baş ağrısı ile uyanan anne, çocukların kustuğunu görünce karbonmonoksit gazından etkilendiklerini farketti. Durumun bildirilmesi üzerine eve gelen 112 Acil Sağlık ekibi, anneyi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, çocukları ise Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırdı. Anne ve üç çocuğunun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, aynı ailenin geçen yıl da sobadan sızan gazdan etkilendikleri belirtildi.