Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç Sendikaları Ziyaret Etti

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. M. Fuat Gürcüoğlu Türk â€" İş ve DİSK bölge temsilciliklerini ziyaret ettiler.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç Sendikaları Ziyaret Etti
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Başkan Yardımcısı Dr. M. Fuat Gürcüoğlu, Türk â€" İş ziyaretinde Türk - İş 2. Bölge Temsilcisi Nejat Kılıç ve Türk İş'e bağlı sendikaların başkanları tarafından karşılandılar.
Türk İş 2. Bölge Temsilcisi Nejat Kılıç, Eskişehir özelinde ileriye dönük projelerin konuşulacağı bu güzel ziyarette karşılıklı güven ve dostluğa dayanan ilişkiler çerçevesinde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, her zaman emeğin yanında bir belediyecilik anlayışı sergilediklerini belirtirken, işçilerin yaşadıkları sorunları, sıkıntıları çok iyi bildiklerini belirtti. Bu sıkıntıları, sorunları paylaşan ve kent özelinde emek mücadelesine destek veren bir belediye olan Tepebaşı Belediyesi'nin her zaman emeğini alın terinin yanında yer aldığını sözlerine ekledi.
Disk ziyaretiyle sendika gezilerine devam eden Tepebaşı Belediyesi Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Başkan Yardımcısı Dr. M. Fuat Gürcüoğlu'nu Sendika Başkanı Bayram Kavak ve sendika yöneticileri, sendika binasında ağırladılar. Ziyaret sebebiyle DİSK Başkanı Bayram Kavak, ülkenin sıkıntılı günler geçirirken bir işçi kenti olan Eskişehir'de Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ın ziyaretinin kendileri için büyük mutluluk olduğunu söyledi.
Emeğe dönük, haktan yana bir belediye başkanına sahip olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Bayram Kavak, sorunlarını rahatça paylaşacakları bir belediye başkanı olarak Ahmet Ataç'ın her zaman yanlarında olduğu belirtti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ülkenin içinde olduğu ekonomik darboğazın emekçinin üzerinde büyük baskı oluşturduğunu söylerken, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde Tepebaşı Belediyesi olarak bu sorunları azaltacak projeler yaptıklarını belirtti.