Silopi HEM'den istihdama yönelik kurs hizmeti

Silopi Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü ve Şırnak İş-Kur İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Bahçecilik ve Otomotiv Elektrikçiliğ

Silopi Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü ve Şırnak İş-Kur İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Bahçecilik ve Otomotiv Elektrikçiliği alanlarında kurs açıldı.

Silopi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçe merkezi, belde ve köylerde açılan birçok kurs başarı ile sonuçlanırken, istihdama yönelik 2 yeni kurs açıldı. Silopi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Şırnak İş-Kur İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Bahçecilik ve Otomotiv Elektrikçiliği alanlarında 2 adet kurs açıldı.

İş Kur İl Müdürü Ekrem Birlik ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Enver Özkan arasında imzalanan protokol gereği her iki kursta 25'er olmak üzere toplam 50 kişi 4 ay boyunca bu alanlarda eğitim görecek ve kurs süresi boyunca ücret alacakları belirtildi. Kursiyer seçim işlemleri ise Silopi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bahçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürü Enver Özkan, Müdür Yardımcıları Arif Eren, M. Emin Kaya ve İş Kur İl Müdürlüğü Yetkilisi Giray Birlik'in katılımıyla gerçekleştirildi.