Günder'den, Eğitim Bir-sen Gaziantep Şubesi'ne Ziyaret

GÜNDER Yönetim Kurulu Başkanı Yener Doğruer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 4. Olağan Genel Kurulda EĞİTİM BİR SEN Gaziantep Şube Başkanı seçilen Mithat Sevin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Günder'den, Eğitim Bir-sen Gaziantep Şubesi'ne Ziyaret
EĞİTİM BİR SEN Gaziantep Şubesine, GÜNDER Yönetim Kurulu Üyeleri Kahraman Dinç, Mustafa Eryoldaş ve Gülnaz Kılıç ile birlikte gelen Yener Doğruer, Sevin'in sendika başkanlığının hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulundu. Doğruer burada yaptığı konuşmada, "Gaziantep'in eğitimdeki yeri, yaşanmakta olan sorunları ve bunların çözümünde GÜNDER olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu konuda EĞİTİM BİR SEN'e de büyük görevler düşüyor. Farklı bir sendikacılık anlayışı ile Gaziantep'in eğitim düzeyine katkıda bulunabilecekler. Gaziantep'in bu konuda sunulacak katkılara ihtiyacı var" dedi.
EĞİTİM BİR SEN Şube Başkanı Mithat Sevin ise Milli Eğitimin sorunlarını bildiklerini ifade ederek, "Bunun çözümüne katkı için sendikaya düşen görev ne ise yapacağız. Sorun üreten değil, sorun çözen ve hizmet sendikacılığı ilkesi doğrultusunda hareket edeceğiz. Gerçekleştirilen bu ziyaret ve başarı dileklerinden dolayı GÜNDER Yönetim Kurulu Başkanı Yener Doğruer ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.