Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Coşkun Şengün:

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Çoşkun Şengün, Şehit Serkan Özaydın Caddesi'nde 6 aydır hiçbir çalışmanın yapılmadığını söyledi.

Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Coşkun Şengün:
AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Çoşkun Şengün, Eskişehir Devlet Hastanesi önünden geçen Şehit Serkan Özaydın Caddesi'nde düzenlediği basın toplantısında, caddenin yoğun bir trafiğe sahip olduğunu bu nedenle trafikte sıkışılığın meydana geldiğini belirtti.
Eskişehir Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin de ana girişlerinin bulunduğu cadde ile ilgili sorunun her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Şengün, şöyle konuştu: "Bu cadde ile ilgili Büyükşehir Belediye meclisinin aldığı kararla 1/5000 Ölçekli plan değişikliği yapılmıştır. 5 Nisan 2010 tarihinde Odunpazarı Belediye Meclisinde 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği kabul edilmiş,11 Haziran 2010 tarihinde Büyükşehir Belediye Meclisince onaylanmış, uygulama aşamasına gelmiştir. Büyükşehir Belediyesi, 12 metrelik caddesini ESTRAM trafosunu da dikkate alarak büyük bir kısmı hastane alanından karşılanmak üzere 20 metreye çıkarılmış olmasına rağmen 6 aydır hiçbir çalışma yapılmamıştır. Bu caddedeki genişletme işleminin bir an önce başlatılması için Büyükşehir Belediyesini göreve davet ediyoruz" şeklinde konuştu.