Koçak'tan Güngör'e teşekkür ziyareti

Zonguldak Ereğli Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör'e, Pasaport Şube'nin açılışında verdiği katkılardan dolayı teşekkür

Zonguldak Ereğli Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör'e, Pasaport Şube'nin açılışında verdiği katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Koçak, hemen hemen her gün 15 kişinin Pasaport Şube'de işlem yaptırdığını, bazı vatandaşların da zaman zaman kendisini ziyaret ederek pasaport şubenin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Şubenin açılmasında emeği olan Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör'e teşekkür eden Koçak, Güngör'den şubenin Ereğli'ye kazandırılmasında emeği olan AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan'a da teşekkürlerini iletmesini istedi.

Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör ise halka hizmet konusunda yapılan çalışmalardan dolayı son derece mutlu olduklarını, gerçekleşen ziyaretten dolayı son derece onur duyduğunu kaydetti.

Başkan Güngör, ayrıca, Emniyet Müdürü Niyazi Koçak'ın selamını AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan'a da ileteceğini söyledi. Ziyarete, Gülüç Belediyesi Meclis üyeleri de katıldı.