Iğdır Emniyeti, anketlerle vatandaşın memnuniyetini ölçüyor

Iğdır Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, il genelinde gerçekleştirilen vatandaş memnuniyet anketleri ile daha kaliteli hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi

Iğdır Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, il genelinde gerçekleştirilen vatandaş memnuniyet anketleri ile daha kaliteli hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

Cemil Tonbul, Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği ve Iğdır Üniversitesi'nin ortaklaşa 10–20 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdiği 'Vatandaş Memnuniyet Anketi' sonuçlarını değerlendirdi. İl Emniyet Müdürlüğü Toplantı salonundaki toplantıya Iğdır Üniversitesi Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Kasım Şahin, İl Emniyet Müdür yardımcıları ve anketörler katıldı.

Anketten çok faydalandıklarını belirten Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, "Polis olarak bizler güvenlik hizmetini toplumun mutluluğunu geliştirmek, sahip olduğu halklara, inançlara, görüşlere ve değerlere saygılı olmak için buradayız. Bu anketlerle memnuniyetleri kabul ederken eksik, kusur ve noksanlarımızı da görüyoruz. Vatandaşın görüş ve düşünceleri bizim için çok önemli." dedi. Tonbul, anketlerde çıkan eksiklerin ise en kısa zamanda giderileceğini vurguladı.

Iğdır Üniversitesi Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Kasım Şahin ise 10 mahallede toplam 570 kişi ve 12 anketör öğrenci ile anket yaptıklarını belirtti. Ankette soru seçimden alan seçimine kadar çok dikkatli davrandıklarının altını çizen Yard. Doç. Dr. Şahin, "Mahallelerde ki birçok değere dikkat ettik. Halkımız ile diyalog konusunda hiçbir sıkıntı çekmedik. Yaptığımız ankette birçok değerlerin Türkiye ortalamasında olduğunu gördük. Yaptığımız anket başarı ile sonuçlanmıştır." diye konuştu.

Programın ardından İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Yard. Doç. Dr. Şahin'e desteklerinden dolayı plaket takdim etti.