Edro Golleriyle Karagümrük'ü Yaktı

Bölgesel Amatör Lig'inin (BAL Ligi) 10

Edro Golleriyle Karagümrük'ü Yaktı
Bölgesel Amatör Lig'inin (BAL Ligi) 10. Hafta mücadelesinde Balıkesir'in Edremit Belediyespor Futbol takımı, kendi evinde oynadığı İstanbul temsilcisi F.Karagümrükspor'u, etkili oyunuyla 2-0 mağlup etti.
Edremit Şehit Hamdibey Stadı'nda soğuk hava şartlarına rağmen, BAL Ligi 10. Grup müsabakasında Edremit Belediyespor ile F.Karagümrükspor ile karşı karşıya geldi. Edremit Belediyespor'un coşkulu taraftarı ile coşan Edro'lular, skoru Bilgin ve Hüseyin'in attığı gollerle 2-0 yaptı.
Karşılaşmanın 17. Dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan Bilgin düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Beraberlik golü arayan rakip takıma günün başarılı isimlerinden kaleci Mete izin vermedi. İlk devrenin son dakikalarında üç net gole izin vermeyen kaleci Mete'yi taraftarlar alkışladı ve devre skorla tamamlandı.
İkinci devreye de hızlı başlayan ev sahibi takım 50. Dakikada Bilgin ile çok net gol pozisyonundan yararlanamadı. 86. Dakikada Hüseyin rakip savunmanın ofsayt diye durduğu pozisyonda rahat bir şekilde plaseyle farkı ikiye çıkartan gole imza atarak, aynı zamanda maçında skorunu ilan etti.
Maçtan sonra konuşan Edremit Belediyespor Teknik Direktörü Yüksel Öksüz, "Hak ettik, kazandık" derken, Edro'lu futbolcular Bilgin ve Hüseyin ise; "Attığımız gollerle taraftarı mutlu ettik ise ne mutlu bize. Bundan sonrada inşallah çıkışımız sürecek" dediler.

Stat: Şehit Hamdibey

Hakemler: Yavuz Başoğlu***Hüseyin Kaya***Mutlu Çırpan***

Edremit Belediyespor: Mete****Mustafa Buz***Çağdaş***Ercüment***Baran***(Emin Dk. 76**)Onur***Aşkın***Bilgin****(Emre Dk. 89**) Uğur***Hüseyin****( Mustafa Dk.86**)Cemal***

F.Karagümrükspor: Tuncay*, Serkan* ( Osman Dk76*) Adem**Kaya*Hakan**Çağdaş*Bilal**Başar**Seyithan*Nihat* Emrah* ( CemDk. 33*

Goller: Dk. 17 Bilgin, Dk. 86 Hüseyin ( Edremit Belediyespor)