Denizli'de Kapalı Yolları Açma Çalışmaları

Yoğun kar yağışı yurdun büyük bölümünde hayatı olumsuz etkilerken, dün sabah başlayan ve aralıksız 24 saat süren kar yağışı Denizli'de olları kapadı.

Denizli'de Kapalı Yolları Açma Çalışmaları
Denizli'de kar sebebiyle kapanan Denizli-Antalya ve Denizli Muğla karayolunda çalışmalar sürüyor. Cankurtaran mevkiinde yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle Denizli'yi Muğla ve Antalya'ya bağlayan yollarda araçlar uzun süre mahsur kaldı. Yolcular saatlerce yolun açılmasını beklerken, Denizli ile Serinhisar İlçesi arasındaki yolun kapanması sebebiyle Antalya'dan Denizli'ye gelen arabalar Acıpayam ilçesinde durduruluyor. Tavas ile Kale arasında yol açma çalışmaları devam ederken, merkez ve ilçelere bağlı 30
köy yolunun kapalı olduğu öğrenildi. Karayolları, Köy Hizmetleri, Orman Bölge Müdürlüğü ve Denizli Belediyesi ekipleri kapanan yolların açılması için çalışmalarını sürdürürken, polisler yollarda güvenlik tedbirlerini artırdı.
Dün gece Tavas'ın Solmaz köyündeki nişanına gitmek için yola çıkan damat Süleyman Karışoğlu da kar sürprizi sebebiyle yolda kaldı. Arkadaşlarıyla otomobille Solmaz köyüne gitmek isteyen damat, Bağbaşı bölgesinde uzun süre yolun açılmasını bekledi. Damadın nişanına gidememesi üzerine nişanın iptal olduğu öğrenildi.
(AV-SÇ-HO-Y)