Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nde Ahmet Yetişen güven tazeledi

Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nin ilk olağan genel kurulunda Ahmet Yetişen, genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alarak 3 yıllığına başkanlık ko

Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nin ilk olağan genel kurulunda Ahmet Yetişen, genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alarak 3 yıllığına başkanlık koltuğuna yeniden oturdu.

Antakya'da 2 Ağustos 2010 tarihinde kurulan Yeni Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) ilk olağan kurultayını gerçekleştirdi. HGC hizmet binasında gerçekleştirilen ve divan başkanlığını Zafer Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tevfik Fazlı Doğan'ın, katipliklerini de Şaşmaz Gazetesi sahibi Mehmet Şaşmaz ile Ömer Cihangir yaptı. HGC Başkanı Ahmet Yetişen, cemiyetin çok kısa zamanda çok büyük yol kat ettiğini belirterek, "Üyelerimizle el ele vererek 4 ay önce çıktığımız yolda, cemiyetimizin adını en iyi şekilde duyurduk. Birlik ve beraberlik içerisinde her geçen gün biraz daha büyüdük. İlin en büyük cemiyeti olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz." dedi.

HGC başkanı Ahmet Yetişen'in yaptığı teşekkür konuşmasının ardından devam eden genel kurulda, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) üyeliği için divana verilen öneri, üyelerin oylarına sunuldu. HGC'nin TGF üyeliğine başvuru yapması oy birliği ile kabul edildi. HGC'nin yeni yönetimi Ahmet Yetişen, A.Halik Görün, Sadullah Ergin, Zafer Sarı, Fazilet Candan, Mithat Kalaycıoğlu, Rahmi Vardı'dan oluştu.