Uluslararası Barış Afişi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödül

Uluslararası Lions Birlikleri tarafından yıllardır düzenlenen Barış Afişi Yarışmasının Bursa'da yapılan bölge finalinde üçüncü olan Banu Akkulak ile dereceye giren diğer öğrencilere törenle ödülleri verildi

Uluslararası Barış Afişi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödül
Uluslararası Lions Birlikleri tarafından yıllardır düzenlenen Barış Afişi Yarışmasının Bursa'da yapılan bölge finalinde üçüncü olan Banu Akkulak ile dereceye giren diğer öğrencilere törenle ödülleri verildi.
Şemsettin Fatma Çamoğlu İlköğretim Okulu'nda gerçekleşen törende Şemsettin Fatma Çamoğlu İlköğretim Okulu'dan bölge üçüncüsü olan Banu Akkulak ile il ikincisi Serhat Küçük ve üçüncüsü Burcu Akkulak belge ve altın ile ödüllendirildi. Sanat yoluyla barışı desteklemeye ve gençleri sanata teşvik etmeye yönelik yarışmaya katkı sundukları için öğrencileri tebrik eden Çanakkale Lions Kulübü Başkanı Öznur Doğangün, Çanakkale'ye üçüncülük kazandırdıkları için okul idaresine, öğretmenlere, öğrenci ve velilere de teşekkür etti.
Çanakkale Lions Kulübü Başkanı Öznur Doğangün ile Yönetim Kurulu üyeleri Bilge Şimşek, Gıyasettin Keskinoğlu ve Nusret Yılmaz'ın da iştirak ettiği törende okul adına yarışmaya katılmalarına rağmen dereceye giremeyen diğer 17 öğrenciye de teşekkür belgeleri verildi.
Törene Barış Afişi Yarışmasının Çanakkale etabının Jüri Başkanı ÇOMÜ Resim İş Eğitimi Anabilimdalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu da katıldı.