Vali Altıparmak'tan Atatürk'ü Anma Mesajı

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Atatürk'ün ölümünün 72'nci yılı nedeniyle yayımladığı mesajda, Cumhuriyetin kurucusu, büyük önder Atatürk'ü rahmet, minnet ve şükranla andığını bildirdi.

Vali Altıparmak mesajında, "Bugün O'nun gösterdiği aydınlık yolda milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenerek, Cumhuriyetin kazanımlarının bilinciyle, gösterdiği yolda, ilke ve inkılaplarının ışığıyla yürümeye devam ediyoruz. Hızlı değişimlerin ve çeşitli olayların yaşandığı dünyamızda, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, ülke kalkınmasını sağlamanın yolunun; asil Türk milletine yakışır şekilde, saygın, onurlu bir duruş sergileyerek, her şeyden önce iç huzuru sağlamaktan ve emeğimizi, enerjimizi heba etmemekten geçtiğini kesinlikle unutmamalıyız" ifadelerine yer verdi.
Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, yüce Türk Milleti'nin tüm fertlerinin hür ve mutluluk içinde yaşamayı hak ettiklerini vurguladığı mesajında, büyük önder Atatürk'ü ölümünün 72'nci yılında bir kez daha rahmetl ve saygıyla andığını kaydetti.