Türkiye'de Bir İlke İmza Atıyorlar

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde tiyatro etkinlikleri ile adından söz ettirmeyi başaran Şeref Çetin Tiyatrosu, ilçede ücretsiz tiyatro kursları ve sosyal sorumluluk olarak benimsedikleri bir çok alanda yapmış oldukları çalışmalarla göz dolduruyor

Türkiye'de Bir İlke İmza Atıyorlar
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde tiyatro etkinlikleri ile adından söz ettirmeyi başaran Şeref Çetin Tiyatrosu, ilçede ücretsiz tiyatro kursları ve sosyal sorumluluk olarak benimsedikleri bir çok alanda yapmış oldukları çalışmalarla göz dolduruyor.
Köy kahvelerinde köylülerin ayağına tiyatroyu götürüp, ücretsiz oyunlar sergileyen tiyatro gurubu, mahalle kıraathanelerinde, cadde ve sokaklarda sergiledikleri oyunlara son olarak önceki hafta Cunda Adası'nda bulunan bir nargile kahvesini de ekledi.
Decameron öykülerini oyunlaştıran usta oyuncu Şeref Çetin'in yönettiği interaktif tiyatro gösteri sonrasında, sergiledikleri performansla yaklaşık 200 kişinin ayakta alkışlandı. Şeref Çetin, Hakkı Doğan, F. Mine Diler Çetin, M. Ali Cengiz ve Sevgi Yami'nin oynadıkları tiyatro oyununun ardından görüşlerini aldığımız gurup üyeleri, amaçlarının tiyatroyu toplumun her kesimine ulaştırmak ve sevdirmek olduğunu, bu tarz çalışmalarının artarak süreceğini kaydetti.