Tobb Genç Girişimciler Kurulundan Kayso'ya Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Üst Kurul Üyeleri ve Kayseri Genç Girişimciler Kurulu üyelerinden oluşan grup, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret etti

Tobb Genç Girişimciler Kurulundan Kayso'ya Ziyaret
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Üst Kurul Üyeleri ve Kayseri Genç Girişimciler Kurulu üyelerinden oluşan grup, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret etti.
Genç girişimcileri KAYSO'da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Boydak, ülkeler için en önemli sermayelerin insan kaynakları olduğunu, bu kaynağında girişimci ruha sahip olmasının son derece önem arz ettiğini söyledi.
Türkiye'nin geleceğinin genç girişimcilerde olduğunu açıklayan Boydak, "Son yıllarda genç girişimcilerin daha çok ön plana çıktığını görmekteyiz. Odalar ve Borsalar Birliği'de bu konuya çok önem vermektedir. Çünkü Türkiye'nin geleceğinin burada olduğunu ve genç girişimcilerin sayısının ne kadar fazla olursa ülkemizin gelişmiş ve kalkınmış ülkeler seviyesine geleceğini hepimiz biliyoruz" dedi.
Girişimci sayısı bakımından Japonya ile Türkiye arasında yaklaşık dört kat fark olduğunu ifade eden Boydak, girişimci sayısının arttırılması, girişimcilik ruhunun yeniden kazanılması ve genç girişimcilerin cesaretlendirilmesi gerektiğini belirterek, Kayseri Sanayi Odası olarak genç girimcilere desteğe her zaman hazır olduklarını sözlerine ekledi.
TOBB Genç Girişimciler Üst Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ise, girişimcilik Haftası kapsamında Genç Girişimciler Üst Kurulu olarak bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ve Kayseri'de olmaktan son derece memnun olduklarını belirterek, zirvenin başarılı geçmesi temennisinde bulundu.
Kayseri İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sami Boydak ise misafirleri Kayseri'de en iyi şekilde ağırlama gayreti içerisinde olduklarını belirtti.