Polisten Kontör Dolandıcılarına Karşı Afişli Uyarı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, hırsızlık ve yankesicilik olaylarına karşı binlerce uyarı broşürü dağıtan polis, şimdi de kontör dolandırıcılarına savaş açtı.

Polisten Kontör Dolandıcılarına Karşı Afişli Uyarı
Hazırlanan yüzlerce afişi kahvehaneler, lokantalar ve marketlerle cami kapılarına asan toplum destekli polislik büro amirliği elamanları takdir topladı. Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri ilçede kapı kapı dolaşarak hırsızlık ve yankesicilik uyarısı yaparken, şimdi de kontör dolandırıcılığa karşı mücadele başlattı.
İlçede 13 bin kişiye ulaşan toplum destekli polislerin kontör dolandırıcılığı uyarısı da takdir topladı. Kontör dolandırıcıların her gün çak sayıda vatandaşın telefonunu aradıklarına şahit olduğunu belirten Ahmet Demirtaş, "İlçemizde asayiş çok iyi. Komşu ilçelerimizle bile kıyaslanamayacak derecede huzurumuz var. Özellikle toplum destekli polislerimizi her gün mahallelerimizde halkımızın arasında görmek mümkün. Bu güne kadar hırsızlık ve yankesicilere karşı yüzlerce broşür dağıttılar. Şimdi ise son günlerin en önemli dolandırıcılık yöntemlerinden olan kontör dolandırıcılığına karşı afiş asıp broşür dağıtıyorlar. Polisin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz" dedi.