Partner bulma sitesi üzerinden kadın pazarlayan şebekeye operasyon: 9 gözaltı

İstanbul'da İnternet'teki partner bulma sitelerini kullanarak kadın pazarlayan şebekeye polis, operasyon düzenledi. Üç ayrı ilçede yapılan eş zamanlı

İstanbul'da İnternet'teki partner bulma sitelerini kullanarak kadın pazarlayan şebekeye polis, operasyon düzenledi. Üç ayrı ilçede yapılan eş zamanlı operasyonda 6'sı kadın 9 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, İnternet'teki arkadaş bulma siteleri üzerinden fuhuş yapıldığını belirledi. Polis ekipleri, İnternet üzerinden fuhşa aracılık eden şahıslarla irtibata geçti. Yapılan pazarlığın ardından müşteri gibi davranan polis ekipleri, kadınlarla birlikte otellere gitti.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Şişli, Beşiktaş ve Bakırköy'deki çeşitli otellere yaptığı baskında fuhuş yaptığı iddia edilen 6 kadın ile fuhşa aracılık ettiği öne sürülen 2 erkek şahsı gözaltına aldı. Polis, korsan taksicilik yapan ve kadınları fuhuş için belirlenen otellere götürdüğü ileri sürülen bir kişi de gözaltına aldı. Gözaltına alınan 6'sı kadın 9 kişi, sağlık kontrolünün ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.