Okul Geçit Görevlileri Belirlendi

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde ilk ve orta dereceli okul öğrencilerinin okul önlerinden ve geçitlerinden güvenli şekilde okula giriş ve çıkışlarını sağlamak amacıyla gönüllü öğrenciler arasından 'okul geçit görevlisi' öğrenciler belirlendi

Okul Geçit Görevlileri Belirlendi
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde ilk ve orta dereceli okul öğrencilerinin okul önlerinden ve geçitlerinden güvenli şekilde okula giriş ve çıkışlarını sağlamak amacıyla gönüllü öğrenciler arasından 'okul geçit görevlisi' öğrenciler belirlendi.
Mehmet Paşa İlköğretim Okulu'nda, Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Komiser Sadık Çakmak ve görevli polisler tarafından İlçe merkezinde bulunan ilköğretim okulları ve liselerden gelen gönüllü öğrenciler için 'okul geçit görevi' hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası okul önünde görevlerini uygulamalı olarak gösteren Komiser Sadık Çakmak ve Trafik Polis Memuru Aytekin Karakoç öğrencilere, "Okul çıkışlarında yolu kontrol ederek öğrencilerin güvenli geçişlerini sağlayacaksınız. Görevlerinizi ciddi bir şekilde yapacaksınız. Yapmayanların belgeleri iptal edilecek. Sizlerin 'dur' ihtarına uymayan araçların rengini ve plakalarını okul idaresine bildireceksiniz. Bizler de o araçlara ceza yazacağız. Sizler yetkili olacaksınız ve işinizi tarafsız bir şekilde yapacaksınız. Onun için çok dikkatli olmak zorundasınız. Plakayı yanlış alırsanız, yanlış arabaya ceza kesilmiş olur" dedi.