Marmaris Chp Myk Üyesi İzzet Çetin'i Ağırladı

CHP Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısıve MKY üyesi İzzet Çetin, Marmaris'te incelemelerde bulundu.

Marmaris Chp Myk Üyesi İzzet Çetin'i Ağırladı
İzzet CHP'de yaşanan son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.
CHP MYK üyesi, eski Kocaeli Milletvekili, Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Çetin, 1992 yılından beri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakın çalışma arkadaşı olarak biliniyor. Perde arkasındaki önemli isimlerin başında yer alıyor.
Bir günlüğüne bir bankanın eğitim programı kapsamında Marmaris'e gelen İzzet Çetin Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve CHP Marmaris İlçe Başkanı Avukat Yamaç Kaya ile görüştü. Muğla'nın her zaman ayrı bir yeri olduğunu kaydeden Çetin, Muğla'nın ve ilçelerinin dünya güzelliklerinin yanında çok farklı bir yeri olduğunu çok güzel insanların yaşadı bir kent olduğunu ifade etti.
Çetin, CHP en eski parti olmasına rağmen çok partili yaşam içerisinde geçen 60 yılı süreden beri hiç tek başına iktidar olamamış bir parti olduğunu belirterek; "Demokrasi kurumlar ve kurallar rejimidir. Seçimli kurumlarda görev yapan insanlar eğer demokrasiye inanıyorlarsa, görevlerinin bir gün, bir biçimde sona ereceğini de kabullenmek durumundalar. Bir nöbet değişimi söz konusu. CHP'de 2000 -2003 yıllarında da MYK üyesiydim, şimdi de genel başkan yardımcısıyım. İnsan kimi zaman mücadelesinde mevcudu savunmak zorunda kalabilir, kimi zaman da değişimi yakalamak için mevcudu değiştirme çabası içine girebilir. CHP Türkiye'nin gerçek gündeme dönmesini arzuluyor. İşsizlik, yolsuzluk, yoksulluk, terör, geçim sıkıntısı gibi halkın can alıcı sorunlarının siyasetin gündemi olması gerekir" diye konuştu.