Kocasinan, Beyazşehir İle Kaykoop'u Birleştirdi

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Beyazşehir ve Kaykoop Mahallesi arasında köprü olacak yolun açılması için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Kocasinan, Beyazşehir İle Kaykoop'u Birleştirdi
Yıldız, yaptığı açıklamada, halka yaşanabilir bir şehir sunmak için yapılan hizmetlerin başında yol yapımının geldiğini vurgulayarak, "Yol, su gibi hayat demektir. Yol hayatı kolaylaştırır, zaman kazandırır, uzağı yakın eder. Vücut gibi kabul ettiğimiz toplum hayatının, şehir yaşantısının ve bir yerleşim biriminde birlikte yaşamanın dinamizmini sağlayan damar gibi olan yoldur. Bu nedenle elimizden geldiğince bütün imkanlarımızı azami şekilde kullanıp kaliteli yollar yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Melikgazi ve Kocasinan Belediyesi'nin en yakın komşu mahalleleri Kaykoop ve Beyazşehir'i birbirine bağlayacaklarını vurgulayan Yıldız, "Her iki mahalleyi de birbirine kavuşturan yolun alt yapısını tamamladık. Asfalt kaplama çalışmalarını da 2 gün içinde bitireceğiz. Yaklaşık 1 kilometrelik yol için 500 bin lira civarında harcama yapacağız. Güle güle kullansınlar, Allah kaza bela vermesin" şeklinde konuştu.