Kangal köpeğini demir çubukla döverek öldürdüler

Büyükçekmece'de, belediyenin rehabilitasyon merkezi tarafından aşısı ve kontrolleri sürekli takip edilen 'Reis' isimli Kangal cinsi köpek, demir çubuk

Büyükçekmece'de, belediyenin rehabilitasyon merkezi tarafından aşısı ve kontrolleri sürekli takip edilen 'Reis' isimli Kangal cinsi köpek, demir çubuklarla dövülerek öldürüldü. Vatandaşlar, köpeğin feci şekilde öldürülmesine tepki gösterdi.

Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından aşısı ve kontrolleri sürekli takip edilen Reis isimli Kangal köpeği, büyük demir sopalarla feci şekilde dövülerek öldürüldü. Öldürülen köpeği gören vatandaşlar durumu belediye ekiplerine haber verdi. Zabıta ekipleri de öldürülen köpeği kaldırarak hayvan mezarlığına götürdü. Vatandaşlar da köpeğin feci şekilde öldürülmesine tepki gösterdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, olaya çok üzüldüğünü belirtti. Akgün, "Bunu yapanlara diyecek bir kelime bulamıyorum. Hayvana sevgi, merhamet duymayanın insan olduğunu söylemek imkansız gibi bir şey. Vatandaşlardan ricam; bu tür olayları yapanları gördüklerinde belediye ekiplerimize ya da emniyet güçlerimize haber versinler, çünkü bu büyük bir suçtur." şeklinde konuştu.