Chp'li Gençler Atatürk'e Saygı Nöbetinde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları, Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 72

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları, Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 72. yıldönümünde, ona olan şükran ve saygılarını göstermek amacıyla anıtının önünde sabaha kadar nöbet tutacak.
CHP Nazilli İlçe Gençlik kollarına üye yaklaşık 50 kişi Atatürk anıtı önünde bire araya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Av. Hamit Emrah Karakuş, "Yüce önderimiz Atatürk'ün ölümünün üzerinden 72 yıl geçmiştir. Kendisine olan şükran ve sevgimizi anlatmak için bugün CHP Nazilli Gençlik Kolları olarak Ata'nın anıtının huzurunda nöbet tutmak için toplandık. Yaktığımız meşaleler, onun bize tuttuğu ışığın simgesi olacaktır. Bizler bu ışık altında sabaha kadar Atatürk'ü
konuşacağız ve ruhlarımızda yaşatacağız. Hangi koşullar altında olursak olalım biz gençler kendisinin gençliğe hitabede söylediği gibi her zaman gösterdiği yoldan gideceğiz. Atatürk rahat uyusun, çünkü vatan bizlere emanettir" dedi.
CHP Nazilli İlçe Başkanı Av. Süleyman Bülbül ise, gençlere destek verdiğini dile getirerek, "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün düşüncelerine en çok ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz. Bizler Cumhuriyet Halk Partililer olarak genç, yaşlı demeksizin Türkiye Cumhuriyeti'ne, Atatürk ilke ve devrimlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz bekçileriyiz" dedi.