Belediye otobüs şoförleri seminerlerle eğitiliyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Müdürlüğü, şoförleri düzenlediği seminerler ile eğitiyor. Şoförlere, "Hayata bakış açısı", "Stresle başa çı

Adana Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Müdürlüğü, şoförleri düzenlediği seminerler ile eğitiyor. Şoförlere, "Hayata bakış açısı", "Stresle başa çıkabilme yöntemleri" ve "İletişim" konularında bilgiler aktarılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Müdürü Şevki Özveren'in de katıldığı eğitim semineri Otobüs İşletme Müdürlüğü salonunda yapılıyor. Psikolog ve Kişisel Gelişim Uzmanı Mesut Sezerbaş, otobüs şoförlerinin görev başında karşılaşabilecekleri konularda nasıl davranılması gerektikleri konularında bilgiler veriyor.

Eğitim seminerlerinin her ay düzenli olarak yapıldığını söyleyen Otobüs İşletme Müdürü Şevki Özveren, "Konusunun uzmanları tarafından verilen seminer çok olumlu geçmektedir. Şoförlerimize, görev başında karşılaşabilecekleri sorunlarla ilgili konular aktarılmaktadır. Seminerlerimiz düzenli olarak devam edecektir." dedi.