Arman Özkale: Oyuncularımın gelişimi önemli

Adana Büyükşehir Belediyesi AGİAD Antrenörü Arman Özkale lige iyi bir başlangıç yaptıklarını söylerken oyuncuların bireysel gelişiminin önemli olduğun

Adana Büyükşehir Belediyesi AGİAD Antrenörü Arman Özkale lige iyi bir başlangıç yaptıklarını söylerken oyuncuların bireysel gelişiminin önemli olduğunu vurguladı.

TKB2L takımlarından Adana Büyükşehir Belediyesi AGİAD üst üste aldığı iki galibiyet ile sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Adana temsilcisinin antrenörü Arman Özkale, geçen yılki kadrolarını büyük ölçüde koruduklarını ifade ederek, "Geçen BBBL'de başarının mimarı olan sporcularımızın temelini oluşturduğu kadromuzu bu sezon Arzu, Sevin, Şükran gibi ikinci lig tecrübesi olan oyuncuları transfer ederek takviye ettik. Bu sezon oyuncularım, oynadıkları iki maçta da onlara güvenebileceğimi gösterdiler. Gerekmediği sürece yabancı oyuncu transferi yapmayarak elimizdeki oyuncuların bireysel gelişimini sağlamaya çalışacağız" dedi.

İlk iki maçı kendileri gibi ligin yeni takmıları ile oynadıklarına dikkat çeken Özkale, "Aldığımız iki galibiyette de oynadığımız rakipler bizim gibi ligin yeni ekipleriydi. Önümüzdeki haftalarda oynayacak olduğumuz takımlar ise TKB2L tecrübesi olan takımlar olacak. Bu maçlarda oyuncularımızın yapacakları çalışmalar ile performanslarını yukarıya taşıyacaklarını düşünüyorum" diye konuştu.