Akçakale Belediyesi Meclis Üyeleri İçin Toplantı Salonu Düzenledi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Belediye Başkanlığı, Belediye meclis üyeleri için yeni bir toplantı salonu tahsis etti.

On altı kişiden oluşan Akçakale belediye meclis üyeleri toplantılarını başkanlık odasında yapıyordu. Bundan böyle meclis üyelerinin toplantısı tahsis edilen u tipi masaların dizayn edildiği odada gerçekleşecek. On altı kişinin rahat bir şekilde kullanabileceği yeni toplantısı odası verimliliği artırmak ve meclis üyelerinin karşılıklı konuşmalarını sağlayacak bir şekilde düzenlendiği yetkililerce ifade edildi.
"Geldiğimiz günden beri belediye meclis üyesi arkadaşlara yaraşır bir yer düşünüyorduk" diyen Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan şu açıklamalarda bulundu: "Belediye meclis üyesi arkadaşlarla daha önceleri başkanlık odasında toplantı yapıyorduk. Ancak belediye meclis üyesi arkadaşlar, meclis üyelerine has bir yer tahsis edilmesini talep ettiler. Bizler de daha önce emlak servisi olarak kullanılan yerimizi aşağıya taşıyarak, emlak servisi yerimizi yeniden düzenleyerek belediye meclis üyelerine
toplantısı odası olarak tahsis ettik. Yeni belediye meclis toplantı odasının meclis üyesi arkadaşların istediği şeklide düzenledik. Belediyenin en aktif organı olan, belediye meclis üyeleri, ilçe için en önemli kararları alan bir mekanizmadır".
Belediye meclis üyeleri, "Hizmete konan ve yeni düzenlenen meclis odası toplantı salonunun düzenlenmesi toplantıları verimlilik katmak açısından iyi bir alan oluştuğunu dile getirerek, emeği geçen belediye yetkililerine teşekkür ederiz" dediler.