Karatay'a 12. Kapalı Pazar Market

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılacak 12. kapalı pazar market olan Keçeciler Pazar Market'in temeli düzenlenen törenle atıldı.

Karatay'a 12. Kapalı Pazar Market
Düzenlenen törene AK Parti Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Mevlana Kalkınma Ajansı (Mevka) Kalkınma Kurulu Başkanı Nurettin Bay, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçeye kazandırılacak 12. kapalı pazar market olan Keçeciler Pazar Market'in Mevka'nın desteğiyle yaptırılacağını belirterek, "Bu pazar market, 6 bin 964 metrekare alan üzerine kurulu. Kamulaştırmasıyla birlikte Keçeciler Pazar Market 750 bin liraya mal oldu. 2 bin 520 metrekare kapalı alana sahip olacak pazar marketimizle birlikte Karatay'a son pazar marketi de kazandırmış olacağız. Kapalı Pazar Market'in Türkiye'de ilk örneği İstanbul'da kurulmuştu. Anadolu'daki ilk örneğini ise biz ilçemize kazandırdık. Hizmetlerimizi hükümetimizin, meclisimizin, belediyelerimizin ve siz halkımızın desteğiyle sürdürmeye devam edeceğiz. Halkımız bize olan güvenini fazlasıyla gösterdi ve kanıtladı. Artık bize güvenlerini gösteren bu halka hizmetin en iyisini götürmemiz gerektiğini bilerek çalışıyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri butona basarak Keçeciler Pazar Market'in temeline ilk harcı döktü. Pazar Market'in Aralık ayı içinde bitirilerek hizmete açılması planlanıyor.