Uluslararası bisiklet turu 3. etabının 1. Alman Nikias Arndt oldu

Uluslar arası 1. Alanya Bisiklet Turu'nda Alman sporcu Nikias Arndt, en kısa mesafeye sahip 3. etabı ilk sırada tamamladı.

Uluslararası 1. Alanya Bi

Uluslar arası 1. Alanya Bisiklet Turu'nda Alman sporcu Nikias Arndt, en kısa mesafeye sahip 3. etabı ilk sırada tamamladı.

Uluslararası 1. Alanya Bisiklet Turu'nun 91 kilometrelik Alanya-Gazipaşa 3. etabı 61 sporcu ile koşuldu. Yarışın ortalarında bir ara kaçmayı başaran Kocaeli Brisa Spor'dan Nevzat Kıral, kısa süre sonra guruba yakalandı. Turun en kısa mesafeli Alanya-Gazipaşa etabında Almanların ağırlığı hissedildi. Düz yolda kondisyon dersi veren Alman milli takımından Nikias Arndt, 02.12.37 süreyle 3. etabı ilk sırada tamamladı. Yarışın ikincisi aynı süreyle yine Alman milli takımından aynı süreyle Tino Thomel olurken, Kocaeli Brisa Spor'dan Kemal Küçükbay, aynı süreyle üçüncülüğü elde etti.

Dereceye giren sporcuların madalyalarını Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Sekreteri Bekir Gezer, genel klasmanda Alman Arndt'a sarı mayosunu Uluslararası Bisiklet Birliği(UCI) Komiseri Yeoshua Kopitko, koşunun en iyi sprinçcisi Alman Tino Thomel'in yeşil mayosunu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak giydirdi.

Uluslar arası 1. Alanya Bisiklet Turu, yarın saat 11.00'da başlayacak olan 94 kilometrelik Kriteryum yarışı ile son bulacak.