AK Parti Bursa Milletvekili Kızılcıklı: Başarımız samimiyetimizden ileri geliyor

Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, FEM Dershaneleri'nin İnegöl şubesini ziyaret etti. İnegöl'de eğitimin çok hızlı bir şekilde ivme kazandığını beli

Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, FEM Dershaneleri'nin İnegöl şubesini ziyaret etti. İnegöl'de eğitimin çok hızlı bir şekilde ivme kazandığını belirten Kızılcıklı, "Hayırsever işadamlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti iktidarından önceki İnegöl'ün eğitimdeki durumuyla bugünün kıyaslanması halinde önemli bir aşama kaydedildiğinin görüleceğini belirten Kızılcıklı, "İktidara geldiğimizde karşımıza Irak krizi çıktı. Eyvah dedim, halkımıza söz verdik. Bu kriz varken İnegöl halkının beklentilerini nasıl karşılarız, verilen sözleri nasıl yerine getiririz diye. O sıkıntılı günler çok geride kaldı. Biz halkımıza söz verirken samimiydik. Yüce Mevla da samimiyetimizin karşılığı olarak İnegöl için ne istediysek verdi. Belediyemiz çok büyük hizmetler yaptı. Teşkilatımızda uyum var. Aleyhimizde konuşanlar, önce kafasını kumdan çıkarsın şöyle bir baksın." dedi.

FEM Dershaneleri'nin ilçede yaptığı hizmetleri yakından takip ettiğini belirten Kızılcıklı, "Yapılan çalışmalar gözlerimizi dolduruyor. Önümüzdeki günlerde başarılı öğrencilerin Türkiye'de İnegöl'ün ismini çok daha iyi duyuracağını umuyorum." şeklinde konuştu.

FEM Dershaneleri'nin geçmiş yılarındaki başarılarına değinen Genel Müdür Ekrem Aydın da Kızılcıklı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi:

"İnegöl'de 3 binada hizmet veriyoruz. Eğitim kompleksinin açılmasıyla yer ve vizyon açısından çok rahatlayacağız. Şu an 2 bin 500 öğrenciye eğitim veriyoruz. Öğrencilerimizin geleceğe dair ümit ışığı olmaya çalışıyoruz. Tüm eğitim kurumlarıyla uyum içerisinde çalışıyoruz. İnegöl'de çalışan eğitimcilerin 'yeni geldiğim için söylüyorum' özverili çalışmalarını gözlemledim. Bu özveriyle İnegöl kısa sürede Bursa'da ve Türkiye'de istenilen başarıları elde edecektir. Türkiye birincilikleri İnegöl için ulaşılması zor bir çıta değildir."