Türk Enerji-sen'de Görev Bölümü

Türk Enerji Sen Çukurova Şube Başkanlığına seçilen Mustafa Tümer, yönetim birimlerinde görev dağılımının yapıldığını bildirdi.

Türk Enerji-sen'de Görev Bölümü
Tümer, Osmaniye, Mersin, Hatay ve Adana'da yetkili olan Türk Enerji-Sen Çukurova Şubesi'nde Şube Sekreterliğine Şaban Yıldırım, Şube Mali Sekreterliğine Bekir Köken, Teşkilat Sekreterliğine Mehmet Yeyen, Mevzuat Sekreterliğine Ahmet Burakçın, Eğitim Sekreterliğine Yusuf Sökmen ve Basın ve Sosyal İşler Sekreterliğine ise Mustafa Metin getirildiğini açıkladı.
Sendikacılığın kişisel menfaatler için değil, kamu çalışanlarına hizmet adına bir yarış olduğunda değer kazanacağını söyleyen Tümer, Türk Enerji-Sen olarak hiçbir zaman çalışanların menfaatlerini yok sayan politikaları kabul etmelerinin mümkün olmadığını söyledi.
Hizmet sendikacılığı yapmakta ısrarcı olacaklarını dile getiren Tümer, "Göreve geldiğimizden bugüne kadar üyelerimizin haklarını savunmak ve en iyi şartlarda çalışmaları için mücadele ettik. Şimdi ise çalışmalarımıza kaldığımız yerden itibaren devam edeceğiz. Her zaman sendikacılıkta dik durduk ve dik durmaya da üyelerimizle devam edeceğiz" dedi.