Güneş'ten Futbolcularına 'Keyfinizi Kaçırmayın' Uyarısı

Deplasmanda Gaziantepspor'u 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdüren Trabzonspor, Bucaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlarken, teknik direktör Şenol Güneş ise antrenman sahasında oyuncularıyla yaptığı kısa toplantıda uyarılarda bulundu

Güneş'ten Futbolcularına 'Keyfinizi Kaçırmayın' Uyarısı
Deplasmanda Gaziantepspor'u 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdüren Trabzonspor, Bucaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlarken, teknik direktör Şenol Güneş ise antrenman sahasında oyuncularıyla yaptığı kısa toplantıda uyarılarda bulundu. Güneş, oyuncularına " Güzel ve iyi bir ortamımız var, bunun keyfini kaçırmayın. Şımarmak ve doğrulardan ayrılmak yok" dedi.
Spor Toto Süper Ligi'nin 14. haftasında deplasmanda Gaziantepspor'u 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdüren Trabzonspor'da keyifler yerinde. Gaziantepspor maçının ardından Trabzon'a dönen bordo-mavili takım, 3 Aralık Cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarına bugün başladı.
Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi Şenol Güneş, oyuncularıyla antrenman sahasında kısa bir toplantı yaparak uyarılarda bulundu. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularına hitaben yaptığı konuşmada, "Güzel ve iyi bir ortamımız var. Bunun keyfini kaçırmayın. Her hafta kazandıkça kamuoyunun bizden beklentisi artacaktır. Doğal olarak bu üzerinizde bir baskı oluşturabilir. Daha dikkatli ve sorumluluk bilinci içersinde çalışmak zorundayız. Bu hafta Bucaspor ile Cuma günü oynayacağız. Süre kısa, çok iyi dinlenmek ve çalışmak zorundayız. Gaziantepspor maçı artık geride kaldı. Her maçı tek tek düşünen bir takım olarak önümüzdeki maça konsantre olmak durumundayız. Kimin ne yaptığına, ne söylediğine bakmadan biz işimizin gereğini yerine getirmeliyiz. Yukarıya doğru tırmanmak her şeyi doğru yaptığımız anlamını taşımaz" dediği duyuldu.
GOLCÜLERDEN BASINA POZ
Trabzonspor'un 3-1'lik galibiyet ile sahadan ayrıldığı Gazinantepspr maçında 2 gol atan Burak, 1 gol atan Jaja ve penaltı pozisyonunu hazırlayan Umut basın mensuplarına poz verdiler. Umut, Jaja ve Burak Yılmaz ligde bu sezon 6'şar gol atarak takımın en golcü oyuncuları oldu. Bordo-mavili takım 3 oyuncusunun ayağından 18 gol bulmuş oldu.
Öte yandan antrenmana 20 dakika geç kalan Colman'ı takım arkadaşları alkışlayarak protesto etti. Bunun üzerine duruşu bozmayan Colman dünkü maçta forma giyen oyuncularla birlikte çalışmaya başladı.