Sanatçı akedemisyenlerin resimleri Çorum'da sergileniyor

Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyelerinin eserlerinin yer aldığı resim sergisi Çorum Atatürk Anadolu Lisesi Sanat Ga

Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyelerinin eserlerinin yer aldığı resim sergisi Çorum Atatürk Anadolu Lisesi Sanat Galerisinde sergileniyor.

Serginin açılışına Çorum Valisi Nurullah Çakır, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin eserlerin sahipleri olan Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyeleri Dilek Tütüncü Oğuzoğlu, Osman Altıntaş, Meliha Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Osman Altıntaş, Çorum'da bir resim sergisi açmanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Sanat için çabalarının süreceğini kaydetti.

Çorum Valisi Nurullah Çakır ise, böyle bir serginin açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Anadolu'nun her tarafı sanat ile donatılmalıdır" diyen Çakır, serginin açılmasında ve eserlerin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından sergi açıldı.