Antalya'da bazı caddelerde bir ay boyunca altyapı çalışması yapılacak

Antalya'da Kızılırmak, Narenciye, Tınaztepe caddeleri ile Perge Bulvarı'nda altyapı çalışması yapılacak. Bir ay devam edecek çalışmalar boyunca vatand

Antalya'da Kızılırmak, Narenciye, Tınaztepe caddeleri ile Perge Bulvarı'nda altyapı çalışması yapılacak. Bir ay devam edecek çalışmalar boyunca vatandaşların trafik güzergahlarına dikkat etmesi yönünde uyarı yapıldı.

Yazılı açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT), şehrin çeşitli bölgelerinde süren ve yatırım planına alınan altyapı çalışmalarını anlattı. Buna göre Kızılırmak Caddesi'nde mevcut kanalizasyon şebekesine 27–28 Kasım tarihleri arasında 4 adet bağlantı yapılacak. Kızılırmak Caddesi'nin Düden Kavşağı'na doğru çıkış şeridi üzerinde gerçekleştirilecek kazı nedeniyle, caddenin bu bölümü trafiğe kapatılacak. Çalışmalar esnasında trafik, diğer şeritten gidiş-geliş olmak üzere kontrollü olarak yönlendirilecek. Narenciye Caddesi üzerindeki mevcut kanalizasyon şebekesine 29 Kasım – 05 Aralık arasında 5 adet bağlantı yapılacak.

Çalışmalar sırasında caddenin, Burhanettin Onat Caddesi ile Narenciye Enstitüsü arasında kalan kısmının kuzey şeridi trafiğe kapatılacak. Avni Tolunay Caddesi'nden gelen araçlar Değirmenönü Caddesi üzerinden Burhanettin Onat Caddesi ile buluşacak. Bu sürede trafik yer yer tek şeritten kontrollü olarak da yönlendirilecek.

Perge Bulvarı kuzeyi ile Perge-Aspendos-Termesos Bulvarı kesişimindeki kavşakta (Yörükoğlu Kavşağı) 1– 19 Aralık tarihleri arasında yağmur suyu ve kanalizasyon şebekesi imalatları yapılacak. Çalışmalar süresince alternatif güzergahlardan sağlanacak.

Tınaztepe Caddesi üzerindeki mevcut kanalizasyon şebekesine 06- 10 Aralık tarihleri arasında bağlantı yapılacak. Kazı nedeniyle cadde bu tarihler arasında trafiğe kapatılacak. Çalışmalar süresince trafik alternatif güzergahlardan kontrollü olarak yönlendirilecek.