Nişanlanan eski sevgilisini öldürüp, intihar etti

İzmir'de güpegündüz silah sesleri yankılandı. Ateş eden kişi 22 yaşındaki bir gençti. Önce kendisiyle barışmak istemeyen eski sevgilisini öldürdü. Ardından onun kardeşini yaraladı. Son olarak da silahı kendisine doğrulttu, intihar etti.

İzmir'de güpegündüz silah sesleri yankılandı. Ateş eden kişi 22 yaşındaki bir gençti. Önce kendisiyle barışmak istemeyen eski sevgilisini öldürdü. Ardından onun kardeşini yaraladı. Son olarak da silahı kendisine doğrulttu, intihar etti. Silah sesleri İzmir'deki bir işhanından yükseldi. Çılgın aşık önce eski kız arkadaşını öldürdü, sonra onun kardeşini yaraladı ve en sonunda da kendi hayatına son verdi.

22 yaşındaki Nihat Altuğ, 18 yaşındaki kız arkadaşı Nergis Karataş'tan bir süre önce ayrılmıştı.

İddiaya göre, Nergis Karataş'ın amcasının oğlu ile nişanlandığını öğrenince deliye döndü.

Bu yüzden Karataş'ın16 yaşındaki kız kardeşini de yanına alıp genç kızın çalıştığı tekstil atölyesine gitti. Konuşmak, onu barışmaya ikna etmek istiyordu.

Ama iki genç arasında tartışma çıktı. Sesleri yükselince atölyeden çıkarıldılar. 3 genç zemin kata indi.

Nihat Karataş, tam da bu sırada belindeki tabancayı çıkardı, eski sevgilisini göğsünden vurdu.

Kardeşi, vurulan ablasına yardım etmek istedi ama o da kurşunlardan nasibini aldı, bacağından yaralandı.

Nihat Altuğ daha sonra tabancayı kendi göğsüne dayadı ve tetiği çekti. Silah sesi ve bağrışmaları duyanlar ambulans çağırdı. Nergis Karataş olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Ancak onu vuran Nihat Altuğ ağır yaralıydı. Ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma hastanesi'ne kaldırıldı ama kurtarılamadı.

16 yaşındaki genç kızın durumu ise iyi. Nergiz Karataş'ın yakınları da olayı duyar duymaz koştu. Manzara karşısında sinir krizi geçirdiler.