Fenerbahçe Ülker Antrenörü Neven Spahija: Takımımı kutluyorum

Beşiktaş Cola Turka'yı 74 - 67 yenen Fenerbahçe Ülker'de antrenör Neven Spahija, çok iyi oynamamalarına rağmen takımını tebrik ettiğini söyledi.

Ak

Beşiktaş Cola Turka'yı 74 - 67 yenen Fenerbahçe Ülker'de antrenör Neven Spahija, çok iyi oynamamalarına rağmen takımını tebrik ettiğini söyledi.

Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde oynanan ve Fenerbahçe Ülker'in Beşiktaş Cola Turka'yı 74 – 67 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında sarı – lacivertli takımın antrenörü Neven Spahija, iyi oynamadıklarını belirterek, "Takımı galibiyetten dolayı kutluyorum. Beşiktaş muhteşem bir takım. Buraya gelen takımların kolay kolay galip ayrılacaklarını düşünmüyorum." diye konuştu.

Beşiktaş Cola Turka'nın ses getiren transferi Allen Iverson'la ilgili bir soruya da Spahija, "Bir maçta görme şansı bulduk. Ne kadar olağan üstü bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Daha iyi olacaktır." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Ülker'in oyuncusu Ömer Onan da Beşiktaş Cola Turka karşısında zorlanacaklarını bildiklerini dile getirerek, "Beşiktaş, taraftarıyla başka oynayan bir takım. Sakin oynadığımızda kazanacağımızı biliyorduk. Kazandığımız için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ COLA TURKA ANTRENÖRÜ BIYIKTAY: İSTEDİĞİMİZ MÜCADELEYİ VERDİK; AMA KAZANAMADIK

Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Burak Bıyıktay ise Fenerbahçe'yi tebrik ederek başladığı açıklamasında, "Bizim için zor bir maçtı. Hafta içinde kaybettikten sonra kazanmak istediğimiz bir maçtı. Kadro derinliği ve kalitesi olarak maçların ilerleyen dakikalarında yoruluyoruz. İstediğimiz mücadeleyi verdik; ama Fenerbahçe buralarda daha tecrübeli bir takım. Kazanmak isterdik; kazanamadık. Oyunun içinde sürekli kaldık. Sonunu getiremedik." diye konuştu..

Bıyıktay, hakemler hakkında genelde konuşmadığını; ancak son dakikalarda yaşanılan bir pozisyonda takdir hakkını Fenerbahçe Ülker'den yana kullandığını hatırlatarak, kararın kritik bir karar olduğunu söyledi.

Iverson'la ilgili bir soruya da yanıt veren Bıyıktay, "Iverson beklentisi var; ama sonuçta bir insan. Şu an antrenmansız; oynatmak istiyoruz. Ancak bir yandan da lig devam ediyor. Şu an Iverson, hepimizin önceden seyrettiği Iverson değil. 20 dakika oynadı bir şey veremedi. Siz de görüyorsunuz henüz hazır değil." değerlendirmesinde bulundu.mak istiyoruz. 20 dakika oynadı bize bir şey veremedi. Bu arada lig önemli maçlar oynanıyor. Alen Iverson herkes tarafından beklentileri hepilimiz seyrettiği Alen Iverson değil; zamana ihtiyacı var. Şu an için siz de görüyorsunuz hazır değil.

Beşiktaş Cola Turka'nın en skorer ismi Fedor Likholitov da "İki takım için de iyi bir maçtı. İki takım da çok savaştı. Oyunun sonlarında bazı şutlar kaçırdık; bence fark buydu." dedi.