Spor Toto Süper Lig heyecanı Stadyum'da

Spor Toto Süper Lig heyecanı canlı yayınlanan Stadyum ile her hafta TRT-1'de... Haftada dört gün ekranlara gelen Stadyum'daki futbol şöleni devam ediy

Spor Toto Süper Lig heyecanı canlı yayınlanan Stadyum ile her hafta TRT-1'de... Haftada dört gün ekranlara gelen Stadyum'daki futbol şöleni devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın ilk gününde zirveyi ve ateş hattını ilgilendiren kritik maçlar oynanacak. Geçen hafta yenilmezlik unvanını yitiren ve 3. sıraya inen Bursaspor, bu sezon özellikle büyük takımlar karşısında aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Manisaspor ile deplasmanda mücadele edecek.

Şampiyonluk yarışında puan farkı kapatmak isteyen Beşiktaş, ateş hattı sınırındaki Konyaspor ile İstanbul'da karşılaşacak. Bu sezon ilk galibiyetini geçen hafta alan Kasımpaşa, istediği sonuçları elde edemeyen Gençlerbirliği'ni, 11 haftadır kazanmaya hasret Sivasspor ise Kardemir Karabükspor'u konuk edecekler.

Manisaspor - Bursaspor, Beşiktaş - Konyaspor, Sivasspor - Kardemir Karabükspor ve Kasımpaşa - Gençlerbirliği mücadelelerinin geniş özetleri, önemli anları, maçlar öncesi ve sonrası yaşananlar, Stadyum Cumartesi ile TRT-1 ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Kerem Öncel'in sunduğu ve Deniz Gökçe, Emrah Kayalıoğlu, Serkan Akcan ile Gülengül Altınsay'ın konuk olduğu Stadyum Cumartesi'de günün ve haftanın maçları değerlendirilirken, A Milli Takım'ın son durumu, Türk futbolunda yaşanan gelişmeler ele alınacak.

Stadyum Cumartesi yarın akşam saat 21.50'de TRT-1'de ekranlara gelecek.