Manisaspor'da Bursaspor hazırlıkları

Trabzonspor ve Beşiktaş'ı kendi evlerinde yenen, Galatasaray karşısında da üstün bir oyun sergileyip puan hanesine 3 puanı yazdırarak evine dönen Mani

Trabzonspor ve Beşiktaş'ı kendi evlerinde yenen, Galatasaray karşısında da üstün bir oyun sergileyip puan hanesine 3 puanı yazdırarak evine dönen Manisaspor , Cumartesi günü kendi evinde karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Yaptığı tek antrenmanla Bursaspor maçı hazırlıklarına başlayan siyah – beyazlılarda teknik direktör Hikmet Karaman, çalışmada yer almazken , takımı yardımcı antrenör Reha Erginer yönetti.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana Galatasaray maçında 90 dakika forma giyen futbolcular katılmazken, yedek soyunan futbolcular ilk olarak 5'e 2 toplu çalışma ardından da yarım sahada maç yaptılar.

Öte yandan, Manisaspor takımında milli takım kamplarında bulunan Yiğit İncedemir, Eren Aydın, Yiğit Gökoğlan, Oumar Kalabane nin yanı sıra, kontrol için Almanya'ya giden Nizamettin Çalışkan ve tedavisine devam edilen kaleci İlker Avcıbay antrenmanda yer almadı. Siyah – beyazlı ekip bugün yapacağı 1 günlük bayram izninin ardından yarın Bursaspor maçı hazırlıklarına devam edecek.