Cihan'ın haberi Vali Yüksel'i duygulandırdı

Cihan Haber Ajansı'nın iki gün önce gündeme getirdiği, 'Oğlunu okutmak isteyen annenin fedakarlığı' başlıklı haberi, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'i d

Cihan Haber Ajansı'nın iki gün önce gündeme getirdiği, 'Oğlunu okutmak isteyen annenin fedakarlığı' başlıklı haberi, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'i duygulandırdı.

Haberi gazetelerde okuyan Vali Yüksel, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Neriman Koca ile İl Basın ve Halka ilişkiler Müdürü Hıdır Ersalan'ı arayarak ailenin bulunması talimatını verdi.

Çocuklara olan sevgisi ile tanınan Vali Alaaddin Yüksel'in talimatı ile bulunan aile, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, İl Basın ve Halka ilişkiler Müdürü Hıdır Ersalan ve İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde görevli Memur tarafından ziyaret edildi.

Anne Dilek Yücel'in, oğlu Melih Yücel için yapmış olduğu fedakarlık karşısında çok duygulanan Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Melih Yücel'in okulda daha rahat hareket etmesi için gönderdiği tekerlekli sandalye Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, İl Basın ve Halka ilişkiler Müdürü Hıdır Ersalan ve İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde görevli memur tarafından aileye teslim edildi. Ayrıca, Vali Yüksel tarafından Melih Yücel için gönderilen Bayram hediyeleri de Melih Yücel'e Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin tarafından verildi.

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Cihan Haber Ajansı'nın gündeme getirdiği, Melih Yücel ve Annesi Dilek Yücel'in haberini, gazetede okuduktan sonra çok duygulandığını ve hemen gerekli kurum müdürlerine ailenin bulunması talimatı verdiğini söyledi.

Yüksel, "İlk etapta Melih'in okulda ve evde daha rahat kullanabileceği bir tekerlekli sandalyeyi kendisine takdim ettik. İlerde Melih'in kilosuna göre bu sandalyenin değişiğini de vereceğiz. Oğlunu dört duvar arasına hapis etmek yerine onu okutmak isteyen Anne Dilek Yücel ve Baba Mazhar Yücel'i bu örnek davranışlarından dolayı kutluyorum. Melih için ne yapılması gerekiyorsa biz yapmaya hazırız." dedi.

Vali Alaaddin Yüksel, en kısa zamanda da Polatlı'ya gelerek aileyi ve Melih'i ziyaret edeceğini de ifade etti. Baba Mazhar Yücel ise Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'in duyarlığından dolayı teşekkür etti.

Yücel, "Bizim amacımız oğlumuzun okuması, topluma kazandırılması ve mutlu olması. Ben ve eşim bu konuda gereken her türlü desteği veriyoruz. Melih'e verilebilecek en güzel hediye moral. Sayın Valimiz, gönderdiği hediyeler ile bu morali verdi. Kendisine ve Sayın Kaymakamımız Gürsoy Osman Bilgin'e teşekkür ediyoruz." diye konuştu.