Thy, Öğretmenler Günü İndirimi Uyguluyor

Türk Hava Yolları (THY), 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle iç hatlardaki uçuşlarında tüm öğretmenlere yüzde 20 indirim uygulayacak.

THY'den yapılan açıklamaya göre, Öğretmenler Günü dolayısıyla 24-28 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek iç hat TK seferlerinde öğretmenlere yüzde 20 oranında indirim uygulanacak. İndirimin seyahatlerde uygulanacağı, dönüş bileti açık olarak düzenlenebileceği, ancak açık olarak düzenlenen bu parkurlarda indirim yapılmayacağı belirtilen açıklamada, "Gidiş veya dönüş seyahatinin belirtilenler haricindeki tarihlerde düzenlenen parkurları için indirim yapılmayacak. Söz konusu indirimler THY
seferlerinde geçerli olacak. Codeshare uçuşlarda indirim uygulanmayacak. TK+Anadolujet aktarmalı seferlerde indirim uygulanmayacak. Ancak daha önce bu tarihler için konfirme rezervasyonu olan yolcular da bu indirimlerden faydalanabilecek. İndirimden emekliler de dahil olmak üzere tüm öğretmenler yararlanabilecek. Biletleme esnasında yolcuların öğretmen veya emekli öğretmen olduklarını belirten dokümanları ibraz etmeleri yeterli olacak" denildi.
(ADN-CC-Y)