Patnos Kazanbey İlköğretim Okulu'na bilgisayar destekli bilim, fen ve teknoloji sınıfı açıldı

Ağrı Patnos Kazanbey İlköğretim Okulu'na bilgisayar destekli bilim, fen ve teknoloji sınıfı açıldı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü

Ağrı Patnos Kazanbey İlköğretim Okulu'na bilgisayar destekli bilim, fen ve teknoloji sınıfı açıldı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, bilgisayar destekli bilim, fen ve teknoloji sınıfının her okulda olması gerektiğini söyleyerek, "Çocuklarımızın eğitimi için elimizden gelen bütün imkânları seferber ediyoruz. Kaymakamlığımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve hayırsever vatandaşların destekleriyle kurulan sınıfımızdan faydalanacak çocuklarımızın büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz." dedi.

Eğitimin, insana yapılan yatırımın önemine değinen Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi ise, "Dünyada yaşam, başarı ve her şey için en gerçek yol gösterici bilimdir, fendir. Bilim ve fennin dışında yol gösterici aramak aymazlık, bilgisizlik, doğru yoldan çıkmışlıktır." diye konuştu. Eğitim konusundaki desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini vurgulayan Eskin, "Çocuklarımız bizlerin geleceği. Onlara yapılan yatırım ülkemizin gelişmesi için çok önemli. Sadece devletin imkânlarıyla değil toplumumuzun ve vatandaşımızın devlet ile el ele vererek yaptığı bu çalışma umarım örnek olur, diğer okullarımızda da bu tür sınıflar açılır." ifadelerini kullandı.

Açılışa, Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Işık, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.