Özel Birgivi İlköğretim Okulu Üç Eylül Yibo'yu Kardeş Okul Seçti

Ödemiş'te okullar arası paylaşım, destek, bilgi ve kültürel işbirliği kapsamında Özel Birgivi Koleji, Üç Eylül Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO)'nu kardeş okul seçti.

Özel Birgivi İlköğretim Okulu Üç Eylül Yibo'yu Kardeş Okul Seçti
İki okul arasındaki işbirliği projesini okul müdür yardımcısı Nurten Gülcü hazırladı. Gülcü, bu kapsamda iki okul arasında bundan böyle okul aile birliklerinin de katkıları ile çeşitli alanlarda destek hizmeti sağlanacağını söyledi. Birgivi Koleji Müdürü Tahsin Akça, beraberinde sınıf öğretmeni Bayram Kıybar, okul aile birliği üyeleri Gülgün Karagül ve Ömür Sönmez, 5. sınıf öğrencileri ile birlikte Üç Eylül YİBO'yu ziyaret edip okula yeni atanan müdür Mustafa Sarı ve müdür yardımcısı Nurten Gülcü'ye birer buket çiçek sundular. Öğrencilerde yanlarına getirdikleri birer çanta bayramlık giysi ve eşyaları öğrenci arkadaşlarına teslim ettiler. Özel Birgivi İlköğretim Okulu Müdürü Tahsin Akça yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bayram münasebetiyle okul aile birliği yardım kampanyası düzenledi. Giysi ve kırtasiyelerden oluşan paketleri öğrencilerimiz tarafından hazırlandı. Üç Eylül YİBO'da ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bunları takdim etmeye geldik. Kardeş okul olarak bu yeni eğitim ve öğretim yılı başında Milli Eğitim Müdürlüğümüzün teşviki ile kardeş okul kapsamında birçok sosyal etkinliklerimizi birlikte yapmayı düşünüyoruz.
Ayrıca, bu yıl YİBO' ya atanan Okul Müdürümüz Mustafa Sarı ve müdür yardımcısı Nurten Gülcü'ye yeni görevlerinde başarılar diledik. Bundan böyle okul aile birliği maddi ve manevi desteğini YİBO' dan esirgemeyecek. Okul aile birliğimize de ayrıca teşekkür ediyorum."dedi.
Okul Müdürü Mustafa Sarı da memnuniyetini ifade ederek; "Ortaya güzel bir işbirliği çıkacağını umuyorum. Kardeş okul projesi çok güzel bir çalışma olacak" dedi.