Edremit'in Sokakları Çiçek Açıyor

Balıkesir'in Edremit Belediye Meclisi Kararıyla trafiğe kapatılan ve Fen İşleri Müdürlüğü'nün parke taş çalışmalarıyla modern bir görünüm kazanan 3

Edremit'in Sokakları Çiçek Açıyor
Balıkesir'in Edremit Belediye Meclisi Kararıyla trafiğe kapatılan ve Fen İşleri Müdürlüğü'nün parke taş çalışmalarıyla modern bir görünüm kazanan 3. Sokak, esnaf ve Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla adeta çiçek açtı.
Yıllardır vasat bir sokak olarak hizmet veren ve Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç ve Belediye Meclisi'nin aldığı karar ile araç trafiğine kapanan, daha sonra ise başkan Kılıç'ın direktifleri ile altyapı ve parke taş düzenlemesi gerçekleştirilen 3. Sokak, esnaf ve Park Bahçeler Müdürlüğü'nün ortak çalışması sonrasında ilçenin yeni cazibe merkezlerinden birisi oldu.
Sokak esnafı, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'a kendilerine ve sokaklarına verdiği önemden dolayı teşekkürlerini ifade ederken, "Yıllardan bu yana esnaflık yaptığımız bu sokak bir otopark gibi kullanılıyordu. İlçenin binlerce sokağından birisi idi. Ama başkanımızın gayretleri ve ekiplerinin çalışmaları ile sokağımız adeta çiçek açtı. Sokağımız yapılan son çalışma ile güzel bir cazibe merkezi oldu. Bütün esnafımız bundan çok memnun" dediler.