Dost Kalpler Kurban Bayramında Da Açık

Tavşanlı'da yardım faaliyeti yürüten Dost Kalpler Derneği, Kurban Bayramı'nda et bağışları kabul edecek. Elde etilen etler ihtiyaç sahibi vatandaşlara aktarılacak.

Dost Kalpler Kurban Bayramında Da Açık
Dost Kalpler Derneği Başkanı Ayşe Aydın, Kurban Bayramı'nın ilk üç günü 12.00 ile 15.00 saatleri arasında dernek binalarının açık olacağını belirterek, hayırsever vatandaşlara et bağışında bulunmaları çağrısı yaptı. Aydın, "Bayramda elde edeceğimiz etleri kıymaya dönüştürüp, önceden tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere teslim edeceğiz. Bu yönde vatandaşlarımızın bize destek olmalarını bekliyoruz" dedi.
Kurban Bayramı'nın her evde 'bayram' olarak geçebilmesi için yoğun bir çaba içerisine girdiklerini söyleyen Ayşe Aydın, şunları söyledi:
"Derneğimizin binası hayırsever vatandaşlarımızın toplanma yeri haline geldi. Biz Dost Kalpler Derneği olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla hayırsever vatandaşlarımızın arasında köprü vazifesi görüyoruz. Bize gelen hayırseverlere önceden tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönlendiriyoruz. Onların ihtiyaçları doğrultusunda yardım temin etme gayreti içinde bulunuyoruz."