BBP Bursa İl Başkanı Kahveci: Belediye kaplumbağa hızı ile çalışıyor

Bursa'daki yerel yönetimlerin çok yavaş çalıştığını belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Tahir Kahveci, işlerin kaplumbağa hızı ile il

Bursa'daki yerel yönetimlerin çok yavaş çalıştığını belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Tahir Kahveci, işlerin kaplumbağa hızı ile ilerlediğini savundu.

BBP Bursa İl Başkanı Tahir Kahveci, 3 yıl önce önerdikleri yeni belediye binası ve yerinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni gündeme getirilmesini eleştirdi. BBP Bursa İl Başkanı Tahir Kahveci, yayınladığı yazılı açıklamasında Ankara yolu üzerinde bulunan eski hal arazisi yerine Ankara yolunda yapılması düşünülen büyükşehir belediyesi hizmet binasını kendisinin 11.01.2008 tarihinde gündeme getirdiğini hatırlattı. Eski hal arazisinin yerine, Ankara Caddesi'ne cephe üstü büyükşehir belediye birimlerinin toplanacağı belediye binası, altının da kapalı otopark olarak projelendirilmesini önerdiklerini anlatan Tahir Kahveci, "3 yıl sonra olsa da Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin böyle bir projesi olmasını memnuniyetle karşıladığımı ifade etmek isterim. Ancak bu projede de açıkça görüldüğü gibi Bursa'da yerel yönetimler çok yavaş çalışmakta. Kentin çok önemli projeleri hala hazırlanmamış, bazıları ise hazırlanma aşamasında. Temel atılanlar ise tahmin edilenden daha uzun sürmekte. Adeta kaplumbağa misali yavaş işliyor." dedi.

Bu ve benzeri projeleri kentin vizyonuna katkı sağlaması açısından önemli olduğunun altını çizen BBP Bursa İl Başkanı Tahir Kahveci, "Yapıcı ve katkı sağlayıcı muhalefet anlayışımızın güzel bir örneği olarak görmekteyim. Aynı muhalefet anlayışımızın devam edeceğini bir kez daha vurgulamak isterim." şeklinde konuştu.