Ardahan Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Doçent Dr. Ahmet Taşgın:

Ardahan Üniversitesi Genel Sekreter Vekilliğine atanan Doçent Dr

Ardahan Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Doçent Dr. Ahmet Taşgın:
Ardahan Üniversitesi Genel Sekreter Vekilliğine atanan Doçent Dr. Ahmet Taşgın basın mensuplarıyla bir araya geldi. Taşgın "Vatandaşın haber alma özgürlüğü hakkındaki en önemli aşama basın yayın organıdır" diye konuştu.
Ardahan Üniversitesi Genel Sekreter Vekilliğine atanan Doçent Dr. Ahmet Taşgın, Üniversitenin Basından sorumlu Müdürü Öğretim Görevlisi İhsan Kurtbaş Ardahan'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile Rektörlük toplantı salonunda bir araya geldi.
Genel Sekreter Vekili Doçent Dr. Taşgın burada yapmış olduğu konuşmada basın ve Üniversitenin toplumun önünü aydınlatan birer ışık olduğunu ve birlikte koordineli hareket edilmesi sonucunda doğru haber için ortam hazırlamış olacağını bunun sonucunda da Hem Üniversitemizi hem de Ardahan'ı başta ulusal basın ve medyaya olmak üzere ülke ve dünya kamuoyuna taşımanın önemine değindi.
Taşgın bugün itibariyle Ardahan Üniversitesinde okuyan öğrenci sayısının 2300'e ulaştığını ve en son kurulan üniversiteler arasında teşkilatlanma çalışmalarını en hızlı şekilde sürdüren Ardahan Üniversitesinin 5 yıllık hedefinin 10 bin öğrenci olduğunu bununda Göle, Hanak, Damal, Posof ve Çıldır ilçelerinde açılacak olan Yüksek okullarla gerçekleşeceğini söyledi. Taşgın, "İlçelerde açılacak olan Yüksek okullarda bölüm belirlerken ilçede üretilen ürünler göz önüne alınacak. Buna göre bölüm seçileceğini örneğin Göle ilçemizin geçim kaynağı olan peynir ve süt ürünleri, burada açacağımız fakülte ise ''peynir ve süt fakültesi''gibi olacak"
Taşgın Ardahan Üniversitesinin halkla bütünleşmiş bir Üniversite olmasını istediklerini ifade ederek, "Bu üniversite bizim değil Ardahan'ın ve Ardahanlılarındır" diye konuştu.
Genel Sekreter Vekili Doçent Dr. Taşgın son olarak basın mensuplarıyla her ay bir araya gelerek hem Üniversitenin hem de Ardahan'ın sorunlarını tartışarak çözüm önerileri bulmaya çalışacaklarını kaydetti.