Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Bayrama Hazır

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Abdullah Erdoğan, 9 günlük Kurban Bayramı tatili için gerekli tüm tedbirlerin aldığını söyledi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Bayrama Hazır
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Abdullah Erdoğan ve hastane yöneticileri, bir araya gelerek Kurban Bayramı'nı kutladı. Bayramların mutlulukların doruğa çıktığı ender zaman dilimlerinden birisi olduğunu belirten Başhekim Erdoğan, vatandaşların ve çalışanlarının bayramını kutladı.
Başhekim Doç. Dr. Abdullah Erdoğan, "Hastanemizde nöbetçi personel, tatil süresince vatandaşlarımız için hizmet verecek. Personelimiz, bayram süresince dönüşümlü olarak görev yapacak. Vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamaması için her türlü önlemi aldık." diye konuştu.
Erdoğan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi olarak halkın güvenli ve kaliteli sağlık hizmeti alması için çaba sarf ettiklerini ifade etti. Bayramların birlik ve beraberliği artırdığını vurgulayan Başhekim Erdoğan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin büyük bir kurum olduğunu belirterek, "Yoğun iş temposu nedeniyle aramızda zaman zaman kırgınlıklar oluşabilir. Kırgınlık varsa barışalım. Birbirimizle kenetlenelim' dedi.