Şehzade Mehmet Koleji'ne Salihli'den Misafir

Salihli'nin Rüştü Akbıyıkoğlu İlköğretim Okulu idareci, öğretmenleri, Okul Aile Birliği üyeleri Manisa Şehzade Mehmet Koleji'ni ziyaret etti.

Şehzade Mehmet Koleji'ne Salihli'den Misafir
Şehzade Mehmet Koleji'nde okul idarecileri tarafından karşılanan Rüştü Akbıyıkoğlu İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, daha sonra lise ve ilköğretim okullarını gezdiler. Eğitim kalitesi, ulusal ve uluslararası başarıları ile okulda uygulanan eğitim teknikleri hakkında bilgilendirildiler.
Rüştü Akbıyıkoğlu İlköğretim Okulu idareci, öğretmenleri, Okul Aile Birliği üyeleri daha sonra İzmir'de bulunan Özel Yamanlar Koleji'nin ilköğretim okulları ile yine İzmir Amerikan koleji lise ve ilköğretim okullarını incelemelerde bulundular.
Okul Müdürü Mehmet Dursun Kaya yaptığı açıklamada, "Ülkemizin hızlı kalkınmasına paralel olarak eğitimde de yeni anlayışlara, farklı yaklaşımlara ihtiyaç var. Eğitim kurumlarındaki görevlilerin kendilerini sürekli yenilemesi, bunun için de gezip görmesi, araştırma yapması gerekiyor. Bizim de ziyaretkerimiz bu amaçladır. Edindiğimiz bilgi ve izlenimleri kurumumuza yansıtacağız. Yaptığımız bu gezide özel kolejlerin yetkilileri ile bilgi alış verişinde bulunduk, faydalı görüşmelerimiz oldu. Amacımız, ülkemizin ihtiyacı olan üstün nitelikli insanlar yetiştirmek. Bunu gerçekleştirmek içinde sürekli gayret içerisinde bulunacağız. Bu anlayışta olan öğretmen arkadaşlarıma okul aile birliği üyelerime ve sınıf temsilcilerime ve bu geziyi düzenleyen ve sponsorumuz olan eski İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden Oktay Akyüz'e teşekkür ediyorum" dedi.