Emniyet Müdürü Muhtar Ve Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Bingöl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, halkla ilişkileri en üst seviyede tutmak, sorunları yerinde tespit etmek ve daha iyi hizmet için vatandaşların önerilerini dinlemek için mahalle muhtarları öncülüğünde toplantılar yapmaya başladı

Bingöl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, halkla ilişkileri en üst seviyede tutmak, sorunları yerinde tespit etmek ve daha iyi hizmet için vatandaşların önerilerini dinlemek için mahalle muhtarları öncülüğünde toplantılar yapmaya başladı.
İlk toplantısını Kültür Mahallesi'nde yapan Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, vatandaş, muhtar, sivil toplum kuruluşları ve yerel basın mensuplarının katılımıyla Bingöl'de yaşanan sorunları yerinde tespit etmeyi hedeflediklerini söyledi. Kültür Mahallesi Muhtarı Ali Bozkurt'un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda vatandaşların istek ve önerileri dinlendi. Kültür Mahallesi'nin asayiş sorunlarının ağırlıklı olarak görüşüldüğü toplantıda Emniyet Müdürü Ahmet Akbal tarafından gençlerin kötü alışkanlıklara
bulaşmaması, bulaşan gençlere nasıl davranılacağı, neler yapılabileceği, anne ve babalara nasıl davranması gerektiği hususları konusunda detaylı bilgiler aktardı.
Toplantıda ayrıca hırsızlık olaylarına karşı alınacak tedbirler konusunda da fikir alışverişi yapıldı. Bu tür toplantıların hizmet kalitesini arttırmak için önemli olduğunu belirten Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Kültür Mahallesi'nde başlattıkları bu uygulamayı diğer mahallelerde de sürdüreceklerini ifade etti. Akbal, "Böylesi toplantılarla halkımızın ayağına gidilerek sorunlar yerinde tespit ediliyor. Tespit edilen sorunların çözüm yolları aranarak bu şekilde halkla ilişkiler en üst seviyede tutulacaktır.
Polis vatandaş el ele vererek Bingöl'e en iyi hizmeti sunacağız" dedi.