Hasan Şaş, Adana Demirspor antrenmanını izledi

Adana Demirspor'dan yetişen, Galatasaray ve Milli Takımın eski futbolcusu Hasan Şaş, Demirspor tesislerini ziyaret ederek, mavi-lacivertlilerin antren

Adana Demirspor'dan yetişen, Galatasaray ve Milli Takımın eski futbolcusu Hasan Şaş, Demirspor tesislerini ziyaret ederek, mavi-lacivertlilerin antrenmanını izledi.

Babası Malik Şaş ile Adana Demirspor'un tesislerine gelen Hasan Şaş, eski takım arkadaşı olan mavi-lacivertli takımın teknik direktörü Soner Tolungüç ile bir süre sohbet edip hasret giderdi. Pazar günü oynanacak Ofspor maçı hazırlıklarını sürdüren mavi-lacivertli takımın antrenmanını izleyen Hasan Şaş, her zaman için Adana Demirspor'un yanında olacağını belirterek, "Adana Demirspor hak ettiği yere gelmesi bir iki ayda olacak şey değil. Öncelikle güvenmek ve sabretmek gerekiyor. Adana Demirspor, hem güvenilecek, hem de sabredilecek hocamızı buldu. Soner hocamızın yanında olup destek verilmesi gerekiyor. Temel sağlam olursa başarı beraberinde gelir" dedi.

Hasan Şaş'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Demirspor Teknik Direktörü Soner Tolungüç, "Hasan kardeşimiz Türk futbolunun efsane isimlerindendir. Kendisinin ziyareti bizlerin moral ve motivasyonunu daha da yükseltti. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.