Hayvan Pazarında Ödeme Ve Enkaz Kaldırma İşleri Hızla Yürüyor

Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle kentsel dönüşüm projesi kapsamında eski hayvan pazarında yapılan enkaz kaldırma çalışmaları ve hak sahiplerinin alacaklarının ödenmesine devam ediliyor

Hayvan Pazarında Ödeme Ve Enkaz Kaldırma İşleri Hızla Yürüyor
Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle kentsel dönüşüm projesi kapsamında eski hayvan pazarında yapılan enkaz kaldırma çalışmaları ve hak sahiplerinin alacaklarının ödenmesine devam ediliyor.
Gecekondu mahallelerinde yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında başlatılan çalışmanın tüm hızıyla sürdüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkan Ahmet Küçükler, yıkımlarda sona gelindiğini söyledi. Eski hayvan pazarında ikinci etap ödemelerinin de devam ettiğini kaydeden Başkan Küçükler, "Hayvan pazarındaki ödeme ve enkaz çalışmalarında yüzde 80'lik bölümün tamamlandı. Enkazın kaldırıldığı yerlerdeki mahalle, cadde ve sokaklarda yol yapım ve kaldırım çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor" dedi.
Büyükşehir Belediyesi olarak şehirde peyzaj çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Küçükler, "Gelişigüzel ve günübirlik düşüncelerle değil belirli bir çalışma planı çerçevesinde çalışmaları sürdürüyoruz. Kamulaştırılan gecekonduların yerine daha modern, rahat, huzurlu, yaşanabilir, çevre sorununu asgariye inmiş mekanlar oluşturacağız" diye konuştu.