Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği Ak Parti Kadın Kollarını Ziyaret Etti

Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği, AK Parti Malatya Teşkilatı Kadın Kollarını ziyaret etti.

Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği Ak Parti Kadın Kollarını Ziyaret Etti
Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Şerif Büyüktaş, "Gerek evimizde, gerekse çevremizde ve toplumumuzda gerekse de sivil toplum kuruluşlarında siyasi partilerimizin vazgeçilmez gruplarından olan AK Parti Kadın Kollarını ziyaret ettik. Sıkıntılarımız ve taleplerimizde bizlere desteklerini esirgemeyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonrada bizlere desteklerinin devamını bekliyoruz" dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ise "Bizde çok övgüyle bahsettiniz. İnşallah bu övgülere mazharızdır. Görme Engelliler Derneği olarak özellikle spor alanında bugüne kadar çok güzel başarışlara imza attınız. En son başarınızda takdire şayandı. Kupayla döndünüz. Elinize sağlık. AK Parti Kadın Kolları olarak biz sadece kadınların sorunlarına yönelik değil özellikle engelli vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ve gençlerimizin sorunlarına yönelik çalışmalar yapmak gayretindeyiz. Bu yönde
geliştirilen her projeye açığız. Her zaman emrinizdeyiz. Bizim öncelikli görevimiz Allah rızası için hizmet etmek. Bunun yanında partimizin devrim niteliğindeki çalışmalarını insanımızla bire bir paylaşıyoruz" diye konuştu.