Dsi Spor'dan Potaya Farklı Başlangıç

İki yıl aradan sonra yeniden liglere dönme kararı alan Erzurum'un basketbol da ki ekolü DSİ Spor, hafta sonunda günü kendi evinde karşılaştığı Bulancakspor'u basket yağmuruna tuttu ve salondan 102-42 galip ayrıldı

Dsi Spor'dan Potaya Farklı Başlangıç
İki yıl aradan sonra yeniden liglere dönme kararı alan Erzurum'un basketbol da ki ekolü DSİ Spor, hafta sonunda günü kendi evinde karşılaştığı Bulancakspor'u basket yağmuruna tuttu ve salondan 102-42 galip ayrıldı.
Erzurum'u Basketbol 3. Ligi'nde temsil eden DSİ Spor DSİ Spor Salonu'nda Bulancakspor'la karşı karşıya geldi. İlk kez resmi bir lig maçını kendi salonunda oynayan Yeşil-beyazlılar, iki yıl aradan sonra döndüğü ligde, Bulancakspor'a fark attı. Antrenör Hamit Kavurmacı yönetimindeki DSİ Spor,Bulancakspor'u 102-42 gibi farklı bir skorla mağlup ederek lige galibiyetle başladı.
GENÇLİK AŞISI TUTTU
Takımın emektarı Hamit Kavurmacı dışında tam sporcuları genç olan ve genç oyunculardan kurulu kadrosu ile lige başlayan DSİ Spor'da genç basketbolcular oynadıkları başarılı basketbol ile göz doldururken, salonda adeta basket şov yaptılar. Erzurumspor Eski Başkanı Hamza Cimilli, İşadamı Abdulkadir Çakmak, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Halil Yalçın, DSİ Spor Kulüp Başkanı İsmail Sevim, Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız, yeşil-beyazlı kulübün yöneticileri ve çok sayıda basketbol severin izlediği maçta DSİ Spor, bütün periyotlarda büyük bir üstünlük kurarak maçtan 102-42 galip ayrıldı.
DSİ Spor Antrenörü Hamit Kavurmacı, çok iyi bir performans göstererek maçta farklı bir galibiyete imza atan oyuncularını kutlarken, galibiyeti salonu dolduran tüm basketbol severlere hediye ettiklerini söyledi.